Afterparty Splastival || De Tequila Club || Rave Bunker

27jul2024
28jul2024

De Tequila Club || Grootcafé

 

Stavros  is een puur, uitzonderlijke DJ/Producer talent die je niet vaak tegenkomt. Met passie voor Urban en Latin muziek is zijn sound aanstekelijk en herkenbaar. Dit hoor je terug in zijn live sets en producties waar vrijwel alle urban stijlen die trending en hot zijn voorbij komen.

Ook een zekerheidje in zijn sets zijn de sterke classics in combinatie met verrassende elementen en andere muziekstijlen. Onze amigo wil altijd een lach op je gezicht toveren. Dat is nog zacht uitgedrukt, want we weten dat deze man garant staat voor een heerlijke energieke set, vol dansbare bangers!

 

Fresh Coast brengt je in de zomerse sferen! Fresh Coast ken je natuurlijk van zijn hit ‘La Colegiala’, een samenwerking met The Boy Next Door en Jody Bernal. De zomerse track werd uitgebracht op Spinnin’ Records en bereikte een #5 plek in de Nederlandse Top 40, meer dan 25 miljoen plays op Spotify én de platina status!

Zijn energieke sets zijn gevuld met eigen muziek en verrassende mashups, waardoor elk optreden een unieke luister- en danservaring is. Met meer dan 15 jaar ervaring als DJ en na internationale boekingen in onder andere België, Frankrijk, Spanje en Georgië, weet Fresh Coast tijdens elk optreden het publiek naar zich toe te trekken!

 

De Rave Bunker – {vinyl only} || Kleincafé

 

DJ Killahbee
Deze locale legende bekend van o.a Play festival, illigal vibes, 2fast for trace & Local legends zal deze avond een knaller van een early rave set gaan draaien zoals deze vinyl liefhebber met zijn tricks en skills als geen ander kan!

 

DJ Penoze
Deze duizendpoot draait van oldskool tot early rave en alles wat er tussen in zit.
Door zijn strakke mixen en uitstekende muziekkeuze weet deze man het publiek helemaal gek te maken.
Deze liefhebber van de hardere stijlen brengt het deze avond dan ook graag weer ten gehore middels het zwarte goud (vinyl) zoals hij dit altijd deed op feesten zoals: House the 90’s, 2 Fast 4 Trance, planet V.I.P. , Freeze festival…etc.
Vooral het draaien van UC records met daarop de eerste jumpstyle met oldskool samples kan deze man als geen ander! Dit zorgt voor een stuiterende mensenmassa!

▬▬  Info  ▬▬

Zaterdag 27 juli
23:00 – 03:30
Treemter, Grou
€10,- euro {op vertoon van Splashtival polsbandje gratis entree}