Verzend en retourbeleid

Het is mogelijk om het boek ‘50 jaar Treemter’ te retourneren. Dit kan tot 10 werkdagen na ontvangst van je pakket. Wel moet je retour van te voren aangemeld worden via het contactformulier van de website of via een mail naar jacco@clipclassx.nl. In je bericht ontvangen wij graag het ordernummer, je naam en je adres gegevens, zodat we zorg kunnen dragen voor een spoedige terugbetaling.

Als je het boek terug wilt sturen, dan dient het boek onbeschadigd te zijn. Uiteraard kun je het boek inzien om te kijken of het aan je verwachtingen voldoet.

Bij het retourneren zijn de retourkosten voor eigen rekening. Retour sturen kan naar:

ClipClassx| Oostergrachtswal 95 | 8921AB Leeuwarden

Ook heb je de mogelijkheid om het boek terug te brengen. Dit kan alleen als je dit van te voren hebt laten weten via de mail of het contactforumulier en op afspraak in verband met beperkte openingstijden. Terug brengen kan bij

ClipClassx| Oostergrachtswal 95 | 8921AB Leeuwarden

Vanaf het moment dat je je bestelling hebt geretourneerd via de post, kan het enkele werkdagen duren voordat wij je bestelling hebben ontvangen. Na ontvangst wordt iedere geretourneerde bestelling gecontroleerd. Na deze controle geven wij de opdracht tot het terugstorten van  je betaling. Mocht het boek niet in ongeschonden staat bij ons terugkomen, dan behouden wij het recht om het aankoopbedrag gedeeltelijk terug te storten.

Retourkosten

De kosten voor het retourneren worden door ons niet vergoed. Dit omdat wij geen verborgen kosten in ons artikel willen verrekenen. Hierdoor worden klanten die artikelen behouden niet benadeeld door de retour kosten van anderen.