TROUWLOCATIE

Op zoek naar trouwlocaties in Friesland? Dan bent u bij ons op het juiste adres. De Treemter in Grou biedt perfecte zaalverhuur voor uw trouwfeest. Wij doen ons uiterste best om alles voor uw bruiloft of trouwdag mogelijk te maken. Een goedkoop, kwalitatief en zorgeloos huwelijksfeest kunt u het beste aan ons overlaten. De Treemter heeft de trouwlocatie van uw dromen!

TROUWLOCATIES FRIESLAND

De Treemter in Grou biedt de perfecte trouwlocatie in hartje Friesland. Onze trouwlocatie biedt ruimte tot 500 personen! De zalen zijn opgedeeld in verschillende compartimenten en kunnen desgewenst afgesloten worden. Hierdoor is onze trouwlocatie ook voor kleinere groepen erg gezellig. Van alle trouwlocaties in Friesland zijn wij het meest flexibele. U heeft alle vrijheid om uw huwelijk zo in te richten als u het wilt. De mogelijkheden zijn eindeloos! Zoek daarom niet meer verder naar een geschikte trouwlocatie en neem contact met ons op.

ZAALVERHUUR

Voor het meest speciale moment in uw leven wilt u natuurlijk de beste zaalverhuur. We hebben een smaakvol ingerichte zaal waar uw familie en vrienden van onder de indruk zullen zijn. Onze zaalverhuur voor bruiloften biedt alles wat u maar kunt wensen, een prachtige dansvloer, gezellige zithoeken en professionele keuken verzorgd in samenwerking met restaurant Amicaal. Onze jarenlange ervaring biedt u zekerheid op een geslaagd trouwfeest. We bespreken graag met u de wensen en de mogelijkheden voor onze zaalverhuur.

TROUWEN

Trouwen hoeft niet duur te zijn. In overleg kijken we wat het beste past bij jullie trouwdag en maken we samen een geschikt trouw-arrangement. Een geslaagd trouwfeest is onze missie en we kunnen een geheel verzorgde avond leveren met één van onze buffetten. Trouwen is een hele bijzondere verbintenis en doet u natuurlijk in het pittoreske en gezellige Grou. Bij ons wordt uw trouwdag een gegarandeerd succes.

De nummer één voor: trouwlocaties, trouwfeesten, bruiloften, feestzalen, feestlocaties, zaalverhuur!

Treemter

9,3 van 10

op basis van 26 beoordelingen.