Entertainment

We werken samen met diverse partijen voor entertainment op locatie. Denk hierbij aan vaste thema’s en maatwerk.

De foute Amsterdamse avond

Maak kennis met je allerbeste vrienden uit de Jordaan. Deze "rasechte" Amsterdammers toeren door de noordelijke provincies om iedereen kennis te laten maken met de AMSTERDAMSE gezelligheid.

Ze hadden een café in de Jordaan maar door de crisis werd het daar wel heel rustig. Om de Amsterdamse humor niet verloren te laten gaan komen ze nu langs op alle mogelijke locaties. Tijdens de Amsterdamse Avond doen ze er alles aan om het feest onvergetelijk te maken. Met de typische eerlijkheid van de Amsterdammers, de hilarische activiteiten en de overduidelijke onderlinge verhoudingen zal niemand zich een moment vervelen. Met recht hebben ze het hart op de tong en dat mag iedereen weten!

Ik hou van Holland

Tijdens dit Hollandse uitje wordt iedereen opgedeeld in teams. Deze teams worden flink aan de tand gevoeld over hun kennis op het gebied van televisie, muziek, actualiteiten, sport, taal en algemene Hollandse weetjes. De presentator en zijn assistenten weten het geheel in goede maar vooral hilarische banen te leiden.

Pub Quiz Show

Het is een dynamische show waarin je in teams (groepjes van maximaal 6 personen) tegen elkaar gaat strijden om de hoofdprijs. De teams zijn, bij voorkeur, allemaal even groot. De show sluit altijd af met een spannende muzikale finaleronde.

De teams krijgen in diverse rondes vragen die ze binnen een bepaalde tijd moeten beantwoorden. Elke ronde kent altijd 10 vragen. De rondes zijn thematisch van aard en kunnen gaan over geschiedenis, algemeen, Holland/Friesland of andere onderwerpen.

ClipClassX

Met ClipClassX draaien we standaard de allergrootste hits uit de afgelopen 5 decennia. Dus voor ieder wat wils, maar uiteraard bespreken we vooraf met de opdrachtgever op welke tijdsperiode en/of muziekgenre(s) het accent moet liggen. Zoals de naam al doet vermoeden, laten we bij de muziek ook de bijbehorende videoclips zien op mega grote videoschermen. ClipClassX is uitstekend te combineren met gevarieerde muziekquizzen en/of muziekbingo’s. Kortom met ClipClassX biedt u uw gasten een totaalconcept met muziek, dans, beeld en eventueel spelelementen.

QuizClassX

QuizClassX heeft diverse muziekquizzen ontwikkeld die geprojecteerd worden op grote videoschermen. U kunt kiezen uit verschillende thema’s waaronder de vijf decennia maar ook muziekgenres. Desgewenst kunnen we zelfs quizzen voor u op maat maken. In combinatie met ClipClassX bieden wij u tevens een grandioze dansavond en daarmee een compleet avondvullend en gevarieerd entertainmentconcept.

Muziekbingo

ClipClassX heeft voor ieder decennium een muziekbingo ontwikkeld. De muziekbingo is niet alleen een leuk en spannend spel voor alle leeftijdscategorieën, het geeft tevens een prachtig tijdsbeeld van de desbetreffende decennia. Want uiteraard worden ook de bijbehorende videoclips geprojecteerd op grote videoschermen. In combinatie met ClipClassX (en eventueel QuizClassX) bieden wij u tevens een grandioze dansavond en daarmee een compleet avondvullend en gevarieerd entertainmentconcept.

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 20:00 - 02:30
Woensdag 20:00 - 02:30
Donderdag 20:00 - 02:30 
Vrijdag 20:00 - 03:30 
Zaterdag 16:00 - 03:30
Zondag 16:00 - 02:30

Contact

C. Veenstra
Mobiel 06 51112741
Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Huisreglement